Wie
Portfolio
Wat
Info
Contact
Home

Zwangerschapsfotografie

Een heel bijzondere periode in je leven of het nou de eerste of laatste is. Iedere zwangerschap is anders en een prachtige gelegenheid om het vast te leggen. Dit kan in mijn studio maar Ik heb ook de mogelijkheid om bij je thuis te fotograferen. Het voordeel is dat je thuis veel meer op je gemak bent en je alles wat je nodig hebt in de buurt hebt. Je hoeft dus niet te gaan sjouwen met tassen en te ontdekken dat je net dat jurkje bent vergeten wat je aan wilt. Ik neem alle benodigde apparatuur mee. We zoeken een geschikte plek in je huis of tuin om je mooi op de foto te zetten. De duur van de sessie is 1.5 tot 2 uur.

Gezinsfotografie

Mogelijk in mijn studio maar ook hier de mogelijkheid om bij je tuis te komen. Met kleine kinderen is mijn ervaring dat thuis het beste werkt. Ze zijn rustiger en hebben hun eigen spullen in de buurt waar ze eventueel mee zijn af te leiden. Dus ook hier neem ik alle apparatuur mee en hoef jij je nergens druk om te maken of je iets bent vergeten. De duur van de sessie is 1.5 tot 2 uur.

Portretfotografie

Een mooi portret is een cadeau voor jaren en moet precies laten zien wie jij bent. Portretten maak ik in de studio of op locatie welke overeenkomt met op wat jij wilt uitstralen. Ook zakelijk is een goede portretfoto een must. Media als Hyves, Linkedin, Twitter en Facebook vragen om een goed duidelijk beeld waarop je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Een vakantiekiekje volstaat niet als zakelijk netwerkfoto. Duur van de sessie: 1 uur.

PuRE shoot

Deze shoot draait alleen om JOU en hoe jij PuRE (Perfect U AreŠ) op de foto komt. Het is een portretshoot en full bodyshoot in 1. Samen kiezen we hiervoor een locatie die bij je past en helpt uitstralen wat jij wilt en belangrijker nog wie jij bent. Vooraf vind ik het belangrijk goed te weten wat je wilt en wie je bent en zal ik telefonisch het e.e.a. met je overleggen. Tijdens de shoot zullen we verschillende settings en kleding gebruiken om JOU te verBeelden. Super cadeau voor jezelf! Duur van de sessie 1.5 tot 2 uur.

Bruidsfotografie

Op aanvraag. Mail naar info@sandragrootenboer.nl

Zakelijke Fotografie

U of uw voltallige personeel of alle directieleden dezelfde uitstraling op de foto? Tegenwoordig is belangrijk dat we voor de social media de juiste uitstraling hebben. Sites als Twitter, Linkedin en Facebook vragen om een professioneel beeld van u. Maar ook fotografie op uw website van u en uw bedrijf is belangrijk. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven via info@sandragrootenboer.nl